Over Project koerierdienst

Project Koerierdienst is een familiebedrijf dat uw logistiek project van A tot Z verzorgt. Wij doen de aankoop, organisatie, verdeling en heraanbieding van goederen aan huis. Van idee tot levering, wij regelen het voor u!

Geen alledaagse pakjesdienst

Wij zijn geen gewone koerierdienst die enkel en alleen uw pakjes bezorgd. Wij voeren uw volledig project uit zodat u gerust kan zijn dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. U moet niet langer zoeken naar meerdere bedrijven om alle stappen in het proces te doorlopen. Vanaf nu hebt u 1 betrouwbare partner die alles voor u doet: Project Koerierdienst! En dat op een snelle, correcte, vriendelijke en flexibele manier.

Logistieke ervaring

Project Koerierdienst is ontstaan vanuit onze jarenlange ervaringen met de transportsector. Meestal waren die ervaringen positief, maar soms ook erg frustrerend… Voor ons fruitbedrijf David en Elena Fruits zochten we jaren geleden een partner om ons fruit aan bedrijven en particulieren te leveren. Onze voorwaarden waren simpel: kostenefficiënt zijn en zo voorzichtig mogelijk omgaan met onze broze producten. Het bleek onmogelijk zo’n partner te vinden. Dus hebben we het zelf gedaan!

koeriersdienst-pakketbezorging

Wij bieden logistieke maatwerkoplossingen voor ieder project

  • Flexibel familiebedrijf
  • Altijd bereikbaar
  • 1 aanspreekpunt voor uw hele project
  • Persoonlijke, no-nonsense aanpak
  • Afspraak is afspraak!
  • Kwaliteit boven kwantiteit

Kwaliteit en zorg voorop

Doordat we dagdagelijks met fruit werken, weten we hoe beangstigend het voelt om fragiele producten, zoals vazen, bloemen, of etenswaren aan een koerierdienst toe te vertrouwen. We hebben dan ook met eigen ogen het grote gebrek aan kwaliteit en zorg in de transportsector gezien. Project Koerierdienst pakt het anders aan. Bij ons hebt u 100% zekerheid dat uw product in goede handen is! Wij geven elk pakketje de aandacht en voorzichtigheid die het verdient.

Mensenwerk

Logistieke dienstverlening is mensenwerk. Daarom staan bij Project Koerierdienst de mensen centraal. Door voortdurend met onze klanten mee te denken en te toetsen wat de behoeften zijn, verbetert de kwaliteit van onze dienstverlening continu. Dankzij deskundige en gemotiveerde medewerkers zorgen we iedere keer weer voor geslaagde projecten. Hierin is persoonlijke aandacht allesbepalend.

Levert u goederen aan huis? Hebt u een abonnementsformule waarvoor wekelijks leveringen nodig zijn? Is er een logistiek project waar u advies over wil?

Laten we dan eens praten. Wij bieden een luisterend oor en denken met u mee.